torsdag 5 februari 2009

Inga pengar från Försäkringskassan

Idag bestämde sig Försäkringskassan för att jag inte har rätt till ersättning. Hur f*n är det möjligt? Ska det verkligen få vara så här?

4 kommentarer:

  1. Det kan ju inte vara möjligt!!! Kan man överklaga, kontakta media?!? Jag ska fundera, tänk på alla de som sväljer sina bidrag som frukost oavsett hur de mår...
    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  2. Ge inte upp nu! Var exakt tycker försäkringskassan att din ansökan om sjukbidrag brister? Du får återkomma till Fk med ett intyg som uppfyller det de vill ha. Vad EXAKT är det som gör att du inte kan utföra dina arbetsuppgifter osv. Vad talar emot att att du skulle konna utföra andra uppgifter. Säkert helt självklart för dig och din omgivning, men tänk på att den som sitter bakom ett skrivbord någonstans bara har det skrivna ordet att gå på och en mängd regler som ska sammanfalla med det som står på intyget. Jag jobbar extra som förvaltare (gamla tiders "förmyndare") och då får man skriva många intyg för sina klienters räkningar och också skicka in läkarintyg. Fk är petiga med formuleringar. Ordvalet ska vara korrekt. Tips är att ringa och fråga fk hur man ska skriva för att inte få tillbaka intyget, goda råd kan man alltid få...........förhoppningsvis i allafall.Det ordnar sig.
    Mvh Ak

    SvaraRadera
  3. Yes, nu blir det till att överklaga. AK, du har helt rätt, det handlar om formalia. Irriterande att jag inte förstått detta och ännu värre att det har gått min läkare helt förbi....

    SvaraRadera
  4. Hallå CC, jag är också inne på att kontakta media. Att starta en namninsamling kanske för att visa mitt och många andras missnöje. Det mest irriterande är bemötandet från FK, att de har vissa regler är väl en sak men att de på ett sätt motarbetar sina "kunder", genom att hålla inne med information, är för mig ofattbart.

    SvaraRadera