söndag 11 oktober 2009

Lycka är att gräva

Lycka är att gräva

2 kommentarer:

  1. Hejsan,

    tack för en bra blogg. Skulle vilja maila till dig, men hittade ingen email, så provar här istället. Jag har nämligen en fråga. Min kille har fått Horton, det är läkarnas diagnos än så länge. Vet du om det finns något bra forum eller liknande. Vi bor också Göteborg, och jag tror han skulle behöva lite mera stöd av andra som också har horton eller migrän. Kanske nåt nätverk eller om du har något annat bra tips. Alla tips är välkomna.

    Hälsningar Karin

    SvaraRadera
  2. Hej Karin,

    Vad tråkigt att höra att din kille har Hortons huvudvärk, det måste vara kämpigt för er båda! Om jag får ge ett enda tips så skulle det vara att be er göra ert yttersta för att få professionell hjälp av en neurolog som är specialist på just Hortons, dels för att få rätt diagnos och dels för att få rätt behandling osv. Jag kan varmt rekommendera Mattias Linde på Cephalea Huvudvärkscentrum i Göteborg.

    När det gäller stöd så finns Hortonföreningen i Sverige som är en slags filial till Svenska Migränförbundet. Kontakta Yvonne Bladsjö på mail: bladsjo.yvonne@telia.com eller telefon: 0152-143 97 så hjälper hon er. Hon leder ett nätverk där många med Hortons kan dela med sig av sina erfarenheter och ge stöd till varandra - det är guld värt.

    Här kommer några bra länkar:

    http://www.cephalea.se/

    http://www.migran.org/cgi-bin/horton/smif.cgi?display

    http://www.hortons.se/

    Sköt om varandra!

    Varma hälsningar,
    Fia

    SvaraRadera