torsdag 17 september 2009

Workshop mellan nio och tre

Workshop mellan nio och tre, jag har kallat till mötet, åtta deltagare från olika delar i organisationen som ska enas kring ett nytt utbildningsupplägg, allt rullar på, jag antecknar febrilt alla synpunkter och förbättringsförslag.

När det är en dryg timma kvar känner jag att jag börjar tappa koncentrationen, det värker lite i nacken och ryggen och jag börjar vända och vrida på mig. Käken spänner, bihålorna trycker och så börjar den nu så bekanta värken kring ögat.
- Jag kanske skulle ta en värktablett? är ungefär så långt jag hinner tänka innan illamåendet sköjer över mig, jag kallsvettas, värken intensifieras.

- Gerd, skulle du kunna anteckna härifrån? Jag måste ta en paus, säger jag samtidigt som jag rycker åt mig handväskan och störtar ut ur konferensrummet och letar reda på närmaste handikapptoalett. Väl där inne tar jag en Zomig Nasal, kräks, släcker lamporna, lägger mig på det lätt urinluktande, iskalla golvet och bara väntar ut skiten.

Två timmar senare släpper det och jag kan på skakiga ben gå tillbaka till konferensrummet, hämta mina grejer och bege mig hemåt. Mötet är avslutat sedan länge och deltagarna har gått tillbaka till sitt. Halvlyckat.

3 kommentarer:

  1. Fia lilla Fia - ok nu har du provat det. Inga fler heldags WS är mitt förslag. Jag kan säga att även om man är fullt frisk - så är det på snöret att man kan komma hem i normalt skick efter en heldags WS. Det är oerhört ansträngande. Så bestäm dig nu att heldags möten inte är ett alternativ. Det går bättre med två halvdagar med tid emellan, tro mig! kram kram Anna

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med Anna ovan. och Rehab Bengt: hur kan du ens riskera att bli så dålig som i vintras. Och vart tog drömmen om skogen vägen? Du ville väl inte vara mer på industriområdet? Stanna på 50% tills du listat ut vad du ska göra.... (om det funkar med F-kassan... är det de som stressar?) PI

    SvaraRadera
  3. Point taken, inga mer möten längre än två timmar i streck!

    SvaraRadera