måndag 28 september 2009

Utmaningen

Jag har precis antagit Mamm A's utmaning på http://prinsgus.wordpress.com/

Till jul vill jag vara helt fri från förebyggande medicin, jag vill inte ta värkmedicin mer än 9 dagar per månad och jag vill vara fem kilo lättare.

Det är MIN utmaning. Nu utmanar jag DIG som läser här. Vad vill du åstadkomma innan jul? Det behöver ju inte ha med vikten eller hälsan att göra. Tillsammans kan vi peppa varandra.

Jag var 20 kilo lättare när vi gifte oss 2003

2 kommentarer:

  1. Hej där! Kul att du antog utmaningen! :-) Givetvis får min kropp tuppjuck så snart jag skrivit raderna o nu har jag influensaliknande symptom i hela kroppen. Handlade upp halva Apoteket o har vräkt i mig Echinagard och Alvedon. Bara att hoppas att det är falskt alarm, för jag vill fortsätta att ta mina promenixer.

    Har scrollat dina senaste inlägg, härlig konsert du var på *ler*.

    Och duktighetssyndrom, ja herregud, varför ska vi kvinnor vara så bekräftelsetörstande?! Kanske skulle det ingå i din julutmaning. Att till julen lida av oduktighetssyndrom istället *fniss*.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Att trycka i sig stora mängder Echinagard och annat smått och gott från Apoteket har garanterat en laxerande effekt så du får nog en rivstart på viktminskningen! :-)

    SvaraRadera