tisdag 30 december 2008

Håll tummarna för en bra dag

Jag har sovit gott i natt och vaknade inte förrän klockan tio. Jag vet inte när det hände senast. Solen lyste och det var så vackert. Nu håller jag tummarna för att det ska bli en bra dag.

Tyvärr så var det huvudvärken som väckte mig och jag masade mig upp för att ta min vanliga dos av Ibumetin och Paraflex men om vi glömmer det så låter det väldigt bra, eller hur?

3 kommentarer:

  1. Hallå vännen!

    Jag följer ditt liv på bloggen och inser att det måste vara ett helvete som du går igenom. Tycker du kämpar på fantastiskt och ser med spänning fram emot vad din läkare säger på fredag . När man läser om Hortons så verkar det ju som det finns både förebyggande och "akuta" mediciner att få och det måste ju ändå kännas hoppfullt? När du har fått en lite klarare bild genom din dagbok så tycker jag absolut att du skall jaga tag i en expert på Hortons, det måste ju gå att ta död på denna "djävul" !

    hoppas att du trots alla bekymmer får ett gott slut och framförallt ett bra 2009 utan Horton:-)

    Ser fram emot att träffa dig snart!

    Hälsa familjen så gott

    Kram Helene

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag har för mig att paraflex bla innehåller samma ämne som alvedon, om det gör det så ska du INTE äta dem. Enligt min neurolog så ger alvedon nästan horton anfall till alla horTonbenägna!.
    MVH AK

    SvaraRadera
  3. Aha! Det var ju intressant att höra. När jag tänker efter så har jag inte känt någon förbättring av paraflex utan bara tagit den "för säkerhets skull" men det ska jag genast sluta med. Tack för tipset!

    SvaraRadera