söndag 10 maj 2009

Lugn och fin

Jag har haft tre fantastiska dagar utan värk och jag kan knappt tro att det är sant! Jag är så glad att det har gått bra men nu är jag livrädd för att det ska bli ett bakslag i veckan!!! Jag vill aldrig mer ha ont i huvudet, jag vill inte, vill inte, vill inte.

OK, djupt andetag, lugn och fin, det kommer att gå bra, ingen prestation nu, ta det lugnt, var bara ärlig mot dig själv, det spelar ingen roll hur det blir, det ordnar sig, allt ordnar sig.

5 kommentarer:

  1. Va skönt att höra att du har mått bra några dagar. Och Fia. det kommer att gå bra imorgon också! Men om det inte skulle göra det, så går det bra nästa dag. Vi tänker på dig.
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Andas djutp... ta det lugnt. Hoppas du mår lika bra imorgon!!

    SvaraRadera
  3. Vad glad jag blir när jag läser dtt inlägg :) Jag hoppas oxå att du får sådana dagar allt oftare och på lite längre sikt ska ALLA dina dagar se ut så :)

    Puss å kram Cc

    SvaraRadera
  4. Hej fia, gick in här och läste idag... oj vilken kamp det här är. Jag tycker det ska bli så mysigt att träffa dig ikväll och hoppas att inte huvudvärken slår till så att det blir av. Men ingen press förstås, och vi ska ta det så lungt och vilsamt vi bara kan ikväll!

    Ses snart

    Lisa

    SvaraRadera
  5. Ja, tänk vad härligt och underbart att få några värkfria dagar. Tack för alla era kommentarer, det känns så lyxigt att ha ert stöd. Puss till er alla!

    SvaraRadera