tisdag 5 maj 2009

Föreläsning om glädje

Idag är det en mellandag utan jobb och istället tog jag cykeln ner till byn för att vara med på en föreläsning om glädje. Det var intressant och väckte en hel del tankar och idéer. Vet ni att ett barn skrattar 400 gånger om dagen medan en vuxen i snitt bara skrattar 15 gånger per dag?

En liten filmsnutt från november 2007

5 kommentarer:

  1. Hihii.... Saknar.
    Lisa

    SvaraRadera
  2. Underbart! Tack for att du delar med dig av lite skratt! =) P

    SvaraRadera
  3. Vilket helt ljuvligt klipp Sofia!! Jag har spekat upp det flera gånger och skrattar högt varje gång! Du är så himla duktig som kämpar på. Vi tänker på dig jättemycket. Du får helt enkelt ta och lyssna på kroppen din. Tyvärr kan du inte byta ut den, även om du kanske har god lust ibland. Den försöker säga dig nåt. Du är en pärla Soffi och du är en tillgång för världen bara genom att vara! Oavsett om du jobbar eller var du jobbar eller hur mycket du jobbar. Vi älskar dig ändå! Bara så du vet. Kram Anna, och Stefan kramar också

    SvaraRadera
  4. jag menar att jag SPELAT upp det, iofs blev ju SPEKAT upp det ganska skoj... :)

    SvaraRadera
  5. Ja, Anna vad ska jag säga efter så fina ord? Det känns så fantastiskt bra att ha ditt och andras stöd i den här skiten. Jag hoppas verkligen att det får vara bra snart men så länge kämpar jag på. Såklart. Men det är egentligen inte så att jag är olycklig på något sätt. Med lite motgångar blir man så oändligt mycket mer tacksam över de bra stunderna och de blir konstigt nog bara fler och fler. Som att höra barnen skratta till exempel, innan jag blev dålig så hade jag väl knappt tid att lyssna på dem och än mindre vara med dem.

    Sköt om dig och hälsa Stefan. KRAMAR

    SvaraRadera