torsdag 29 januari 2009

Jag ser ingen ljusning

Nu börjar jag bli desperat! Jag orkar inte gå omkring så här längre. Det måste finnas något jag kan göra? Det går för långsamt! Akupunktur idag, psykoterapeut nästa vecka och en tid hos en ny allmänläkare här på vårdcentralen veckan därefter (min ordinarie läkare ska byta jobb). Vad f*n ska jag göra under tiden? Jag bara går omkring och vankar och har ont, försöker låta bli värktabletterna men står inte ut. Jag ser ingen ljusning.

2 kommentarer:

  1. Har för mig att ordet Patient betyder tålamod eller liknande. Det stämmer nog.... tålamod får man lära sig att ha.

    Nu får du leta och leta och försöka hitta något positivt som du kan göra under tiden. Finns det något som du kanske inte hunnit med under alla år du arbetat? Något du tänkt att göra när du får tid. Något som du kan göra emellan huvudvärkarna?! Tiden går så långsamt när man bara väntar annars.

    SvaraRadera
  2. Ha ha, ja det stämmer nog. Jag tog mig faktiskt ut på en promenad strax efter att jag skrivit inlägget och det kändes riktigt skönt att faktiskt göra något inte bara vänta och vila. Desvärre resulterade det hela i en riktig körade så jag var golvad ett par timmar efter det. Jag kanske ska ta tag i de där fotoalbumen som jag inte hunnit med de senaste åren. Då har jag nog att göra ett tag. Bra idé, tack för tipset!

    SvaraRadera